
Chef eventcatering
- Anvers
- CDI
- Temps-plein
De onderneming heeft een hoofdkantoor in Antwerpen, maar de evenementen zelf vinden plaats op allerhande locaties in Vlaanderen en regio Brussel.TakenJe bent verantwoordelijk voor de coördinatie van de keuken op het event dat jou is toegewezen. Je organiseert de werkzaamheden, die je samen met het team uitvoert: mise-en-place, bereiden, schikken en garneren van gerechten. Je bent enerzijds werkzaam in de productiekeuken, maar gaat ook mee op locatie om een diner, live cooking of buffet te verzorgen. Verder sta je in voor orde, netheid en veiligheid in de (al dan niet tijdelijke) keuken. Controle van voorraden op versheid en hoeveelheid behoren tot je dagtaak, net zoals het doorgeven van bestellingen aan de verantwoordelijke. Je implementeert moeiteloos de vereiste HACCP-reglementering.ProfielJe hebt een keukenopleiding genoten en staat al enkele jaren in het vak. Je deed eerder ervaring op in een cateringbedrijf, restaurant of hotel. Leiding geven aan een klein team ambulante medewerkers (extra's) schrikt je niet af. Je kookt met “passion for food” en houdt van afwisseling. In deze job is geen dag hetzelfde! Je communiceert goed met collega’s en durft je standpunt duidelijk maken. “Teamplayer” is voor jou geen begrip, maar een ingesteldheid. Je stelt je flexibel op naar een variabel uurrooster.AanbodJe krijgt een voltijds contract, waaraan een interessant loon gekoppeld is. Dit bedrijf, waar kwaliteit op een zeer hoog niveau geleverd wordt, biedt een uitdagende job met tal van mogelijkheden om de events business écht te leren kennen. Er zijn eveneens heel wat doorgroeimogelijkheden!LocatieVerschillende locaties, uitvalsbasis AntwerpenContactpersoonClaudia Koch - Quality Seekers