
Kok Productieomgeving
- Koekelare, Flandre-Occidentale
- CDI
- Temps-plein
- Bereiden, portioneren en koken van vlees en gevogelte volgens de voorgeschreven productiefiches.
- Het correct interpreteren van een bestelling en deze correct afwerken. Je berekent en weegt de grondstoffen correct af volgens de opdracht.
- De toegewezen bestellingen op een zelfstandige en efficiënte manier afwerken.
- Tijdens kookprocessen kern temperaturen respecteren en registreren.
- Aanmaken van lotnummers.
- Bestellingen komen digitaal tot bij jou via ons ERP - systeem. Je registreert op een correcte manier de gedane of nodige acties in dat systeem.
- Op het einde van de dag reinig en ontsmet je de gebruikte afdelingen.
- Je hebt een opleiding tot slager of kok genoten of bent gelijkgesteld door ervaring.
- Door vlot en vriendelijk te communiceren, draag je bij tot een goede werkomgeving
- Flexibiliteit. We werken op vraag dus werkuren variëren soms.
- Hygiëne en voedselveiligheid draag je hoog in het vaandel.
- Een voltijds contract met werkuren overdag starten 06 h . En tijdens het weekend en op feestdagen heb jij altijd vrij.
- Als beloning voor je flexibele opstelling wat de werkuren betreft, krijg je extra loon of verlof.
- Een competitief salarispakket, in lijn met jouw kennis en ervaring. Er worden regelmatig leuke extra’s of events voorzien.
- Werkzekerheid en ruimte voor initiatief.
8820 Torhout