Chef Gerant bedrijfscatering Antwerpen

ISS Facility Services

  • Anvers
  • CDI
  • Temps-plein
  • Il y a 1 mois
IntroHou je van koken? Werk je graag zelfstandig en met uitzonderlijke collega’s, voor een aantrekkelijk salaris? ISS Catering bied je de mogelijkheid om waarde toe te voegen op de locatie van een van onze klanten door dagelijks een uitzonderlijke culinaire ervaring te bieden aan medewerkers en bezoekers. We nodigen je uit om deel uit te maken van een enthousiast team die elke dag heerlijke gerechten bereidt!Word lid van ons dynamische team als chef gerant, waar samenwerking, creativiteit en culinaire toewijding centraal staan in ons dagelijks leven. als leidinggevende van het team maak je integraal deel uit van een omgeving waar passie voor de culinaire kunst samengaat met operationele efficiëntie.Als chef gerant zorg je voor de bereiding van koude en warme gerechten. Je zorgt ook voor de juiste aansturing en opvolging van het keukenpersoneel en beheert de budgetten. Je zet je creatief in om onze klanten steeds weer te voorzien van heerlijke en gezonder maaltijden.Functie
  • U ressorteert onder de Contract Manager en geeft leiding aan een klein team van onze high end coffee-and food corners
  • U bent verantwoordelijk voor de trendy coffeecorner (het uithangbord van het bedrijf)
  • U staat in voor de calculaties, controle van de bestellingen en alle benodigdheden.
  • U waarborgt de kwaliteit van alle diensten en gerechten.
  • U staat in voor het bereiden, schikken en presenteren van de gezonde en trendy gerechten in de coffeecorner..
  • U zorgt dat meetingrooms voorzien worden van verzorgde lunches en drank.
  • U zorgt voor een optimale werking tijdens de service en voert controles uit over de bereide gerechten (kwaliteit, smaak en uitzicht).
  • U voert controle uit op de registraties van de HACCP en ISO-documenten en verwerkt deze volgend de ISO-normen.
  • U staat in voor de menuopmaak van het ontbijt, de lunches en snacks
  • U zorgt voor de foodcostberekeningen bij de opgestelde menu’s.
  • U organiseert de maandelijkse vergadering van de menucommisie.
  • U bent creatief in het zoeken, uitwerken en voorstellen van nieuwe bereidingen, gerechten en presentaties.
  • U bespreekt menu’s, maakt een offerte, geeft klanten uitleg over de samenstelling van de gerechten en behandelt klachten.
  • U staat in voor de werkplanning van het keuken-en bedieningspersoneel: u stelt hiervoor uurroosters op.
  • U verwerkt allerhande gegevens: gepresteerde werkuren, ziekte of verlof, gegevens mbt tot calculatie en facturatie, etc.
  • U analyseert verschillen van de maandelijkse resultaten tov het budget.
  • U neemt deel aan vergaderingen en opleidingen.
  • Werkuren: Grotendeels ma tot vrij 7u30 - 15u30, flexibiliteit vereist
Profiel
  • U heeft een hotelopleiding min. A2 of gelijkgesteld door ervaring.
  • U kan een ploeg leiden, coachen en motiveren dankzij uw charisma en ervaring.
  • U bent zeer commercieel ingesteld, denkt mee met de klant, houdt rekening met zijn wensen en bent tevens proactief in uw aanpak.
  • U staat communicatief erg sterk en kan gemakkelijk prioriteiten stellen.
  • U hebt kennis van de HACCP-normen.
  • U hebt een goede kennis van Nederlands en Frans
  • U bent PC-vaardig.
  • U bent stressbestendig, betrouwbaar en flexibel.
Ons aanbod
  • Wij bieden kans op een vast contract, samen met mogelijkheden tot opleidingen en doorgroeimogelijkheden
  • Een competitief salaris in overeenstemming met jouw ervaring
  • Tal van extralegale voordelen. Onder andere een hospitalisatieverzekering, een groepsverzekering en kilometervergoeding
  • Een veelzijdige functie binnen een bedrijf dat veel nadruk legt op een collegiale werkomgeving en het welzijn van onze medewerkers. ISS = “een plaats waar je kunt zijn wie je bent!”
  • Werken in een internationaal bedrijf, met een professioneel imago en een sterk gevoel voor solidariteit, cultuur en waarden
Ontmoeten we elkaar binnenkort?Wie is ISSISS werd opgericht in Denemarken en bestaat al 117 jaar. Vandaag zijn we uitgegroeid tot één van ’s werelds grootste algemene dienstverlenende bedrijven, met 500.000 medewerkers in 77 landen. We leveren diensten zoals schoonmaak, catering, ondersteunende diensten, technische diensten, beveiliging en facilitair management. ISS is een pionier op het gebied van Integrated Facility Services (IFS), waarbij we verschillende diensten in één oplossing aanbieden, met één aanspreekpunt en centrale aansturing.ISS in België en LuxemburgWe hebben 8.500 werknemers in dienst in België en Luxemburg. De meeste werken dagelijks als schoonmakers, keukenpersoneel, receptionisten, technisch en logistiek personeel of facilitair managers. Ze worden aangestuurd en ondersteund door 500 specialisten in management, administratie, assistentie en verkoop. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Vilvoorde. We hebben ook 5 regionale kantoren in het ganse land van waaruit we onze klanten en medewerkers ondersteunen.Werken bij ISS Facility Services, dat is kiezen voor een Top Employer in België.Onze mensenBij ISS draait alles om onze mensen. Het zijn onze medewerkers die elke dag waarde creëren voor onze klanten. Daarom blijven we iedereen trainen en geven we iedereen alles wat nodig is om die perfecte service te leveren. We leren alle medewerkers zichzelf te zijn, initiatief te nemen en te durven want het is onze Human Touch die het verschil maakt.

ISS Facility Services