CHEF-KOK vleesbereidingen - Roeselare

Konvert

  • Roulers, Flandre-Occidentale Izegem, Flandre-Occidentale
  • CDI
  • Temps-plein
  • Il y a 28 jours
Voor een klant actief in de horecasector zoeken wij een voltijdse Chef-kok die niet alleen de leiding neemt in de keuken, maar ook actief meebouwt aan het culinaire concept en de dagelijkse werking.Wat ga je doen?Je ontwikkelt creatieve, seizoensgebonden menu’s die verrassen, inspireren en passen binnen het karakter van de zaak.Je zorgt voor een vlotte en efficiënte werking van de keuken: van inkoop en mise-en-place tot presentatie en service.Je neemt de verantwoordelijkheid voor de keukenorganisatie, het voorraadbeheer en de naleving van hygiëne- en veiligheidsvoorschriften (HACCP).Je stuurt het keukenteam aan, motiveert je collega’s en creëert samen een positieve, productieve werksfeer.Je werkt mee aan het verfijnen en verder ontwikkelen van het bestaande culinaire concept, waarbij duurzaamheid en kwaliteit centraal staan.Je hebt relevante ervaring als Chef-kok of Sous-chef in een professionele keuken.Je bent creatief, gestructureerd en hebt een goed gevoel voor smaken, presentatie en trends.Je bent een echte teamplayer en kan zowel leidinggeven als meewerken op de vloer.Je communiceert vlot en werkt georganiseerd, met oog voor detail en respect voor deadlines.Je bent flexibel, maar hecht ook belang aan een gezonde werkbalans.Vlees, vis, groenten, ... koken of opwarmen. Koken voor een doelgroep: Kinderen. Koken voor een doelgroep: Gehospitaliseerde personen. Groenten en fruit wassen en schoonmaken. Menu’s uitwerken Recepten creëren of aanpassen (samenstelling, nieuwe smaken, ...). Koken voor een doelgroep: Bejaarden. Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, ...). Het werkblad en het keukengerei klaarmaken Toestellen aanzetten (ovens, kookplaten, ...). Medewerkers opleiden in vaktechnieken. Gerechten bereiden: Zuid-Amerikaans. Gerechten bereiden: Thais. Gerechten bereiden: Libanees. Gerechten bereiden: Chinees. Gerechten bereiden: Vietnamees. Gerechten bereiden: Andere wereldspecialiteiten. Gerechten bereiden: Spaans. Gerechten bereiden: Regionale specialiteiten. Gerechten bereiden: Oosters. Gerechten bereiden: Japans. Gerechten bereiden: Noord-Amerikaans. Gerechten bereiden: Italiaans. Gerechten bereiden: Creools. Gerechten bereiden: Indisch. Gerechten bereiden: Europees. Gerechten bereiden: Afrikaans. De ingrediënten doseren en mengen. De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken. De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen Bestellingen plaatsen. De goederen ontvangen en controleren De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer. De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samenstelling, afwerking, ...). Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata) Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ...Een voltijdse, vaste functie in een dynamische horecazaak met een sterke visie.De kans om jouw culinaire stempel te drukken en creatief mee te bouwen aan de keuken.Een correcte verloning volgens ervaring en sectorbarema.Vaste vrije dagen op zondag en maandag.Een duidelijke weekendregeling en werkrooster dat rust en structuur biedt.Een inspirerende werkomgeving met een enthousiast team.

Konvert