Voor een groot internationaal chocoladebedrijf te Lier zijn wij op zoek naar een keukenoperator in 2 of 3 ploegen (afhankelijk van de drukte tijdens hoogseizoen).Je voornaamste taken:
Bereiden van de juiste vulling op basis van ontvangen recepten
Tracking en tracing van producten
Voorraden controleren en aanvullen
Dagelijks reinigen en onderhouden van de toestellen
Lijkt deze uitdagende en verantwoordelijke functie iets voor jou? Wees dan snel en solliciteer online, of bel ons voor een afspraak!
Je beschikt over een diploma hoger middelbaar onderwijs of gelijkwaardig door ervaring, met technisch inzicht
Ervaring in voeding en kennis van HACCP is een plus maar geen must
Je kan in ploegen werken in het hoogseizoen (vroege/late/ soms ook een nacht)
Je beheerst de Nederlandse taal, zowel gesproken als geschreven
Je werkt nauwkeurig en ordelijk
Je kan vlot tellen en kleine berekeningen uit het hoofd maken
Je denkt en werkt probleemoplossend
Producten verwerken: Koken. Producten volgens kenmerk, bestelling en wijze van transport verpakken. Sorteren volgens: Bestemming van de behandeling van producten (vers, diepvries, bewerking, ...). De producten of het afval naar de opslag-, verzendings-of recyclagezones, ... vervoeren. Voedingswaren bereiden: Suikerwaren. Werkzaamheden uitvoeren: Verpakken (partijen, ...). Werkzaamheden uitvoeren: In zakken verpakken. Werkzaamheden uitvoeren: Op paletten plaatsen. Toezicht houden op de doorstroom en de voortgang van producten op een productie- of transportlijn Indien nodig elementen deblokkeren en verwijderen. De werkzone reinigen en opruimen (materieel, hulpstukken, ...). Gegevens van de activiteiten registreren (aantal stukken, …). De uiterlijke gebreken (oppervlakte, kleuren, ...) van producten opsporen, lokaliseren en sorteren. De werkpost voorzien van materiaal en producten of de bevoorrading controleren