
Hulpkok
- Laethem-Saint-Martin, Flandre-Orientale
- CDI
- Temps-plein
- Een warme, huiselijke werkplek in een goed draaiende horecazaak
- Gepassioneerde collega's en een toffe teamsfeer
- Een marktconforme verloning volgens ervaring en inzet
- Doorgroeimogelijkheden afhankelijk van jouw ambitie
- Respect voor work-life balance
- Voorbereidende werkzaamheden in functie van warme en koude keukenbereidingen uit.
- Verwerk je ingrediënten door het toepassen van basis kooktechnieken tot warme en koude keukenbereidingen.
- Je bereidt gerechten en maaltijden, volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens een technische fiche.
- Je werkt de gerechten af en controleert hun kwaliteit. Je werkt onder de verantwoordelijkheid van een kok.
- Je werkt in een restaurant.
- Je werkt rechtstaand en je staat voortdurend bloot aan uiteenlopende temperaturen van koud tot warm.
- Je past de hygiëne en veiligheidsregels voor de behandeling van levensmiddelen strikt toe en je draagt de gepaste uitrusting.
- Je hebt een goede geur- en smaakgeheugen en dit om smaken en aroma's waar te nemen en te kunnen onderscheiden.
- Je hebt een hart voor gastvrijheid en legt gasten graag in de watten
- Ervaring in de horeca of hospitality is een must, maar motivatie en inzet zijn minstens even belangrijk
- Je straalt enthousiasme uit en werkt graag in een hecht team
- Je voelt je thuis in een dynamisch, klantgericht werkomgeving
- Flexibel naar werkuren (avond en weekendwerk schrikt je niet af)