
Medewerker keuken (deeltijds, 19u/week) – De Bijster, Essen
- Essen, Anvers
- CDI
- Temps-partiel
- Bereiden en afwerken van maaltijden volgens instructies van de kok.
- Portioneren en verdelen van maaltijden op een cliëntgerichte manier.
- Klaarzetten en transporteren van distributiewagens.
- Meehelpen bij activiteiten die met voeding te maken hebben. (zoals ijskartoer, feestmaaltijden,...)
- Uitvoeren van vaatwas en correct opbergen van materiaal.
- Reinigen en onderhouden van keukenapparatuur, werkvlakken en lokalen.
- Zorgen voor orde, netheid en veiligheid in de keuken.
- Kennis van reinigingsmaterialen, hygiëneregels en HACCP.
- Je werkt nauwkeurig, klantgericht en kwaliteitsbewust.
- Je bent een teamspeler met oog voor veiligheid en processen.
- Diploma secundair onderwijs (grootkeuken) of gelijkwaardig door ervaring is aanbevolen.
- Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands.
- Een contract van onbepaalde duur, deeltijds (19u/week)
- Verloning volgens IFIC, met overname van relevante ervaring/anciënniteit.
- Een aangename werkomgeving op een goed bereikbare locatie.
- Extralegale voordelen, waaronder:
- Zon- en feestdagen toeslag van 70%.
- Flex-premie bij oproep (25% bij 48u, 50% bij 24u).
- Gratis hospitalisatieverzekering (mogelijkheid tot aansluiting gezinsleden).
- Kilometervergoeding, ook voor fiets of te voet.
- 20 wettelijke + 3 sectorale vakantiedagen + 11 juli.
- 2 extralegale vakantiedagen + 2 anciënniteitsdagen (vanaf 5 en 10 jaar).
- Maaltijdcheques van €6 (vanaf 6 maanden in dienst).
- Verzekering gewaarborgd inkomen (vanaf 5 jaar in dienst).
- Kortingen via Benefits@work.
- Geschenken/premies bij speciale gebeurtenissen.