
Slager - dagwerk zonder weekendwerk (m/v)
- Flandre-Occidentale
- CDI
- Temps-partiel
Tevens zal je hamburgers en huisgemaakte bereidingen maken zoals het voor jezelf zou zijn.
Kwaliteit staat dus voorop!
Hiervoor is samenwerking met jouw collega slagers en kok van uiterst belang.
Naast deze taken help je ook via een beurtrolsysteem in de productie (ongeveer 4 uur per week).
Dit houdt in dat je de machine moet bevoorraden met vlees (bakken van ongeveer 25kg).
Dit zorgt voor de nodige afwisseling in jouw takenpakket.
Je komt terecht in een aangename werkomgeving met respect voor de medewerkers.
- Bij voorkeur heb je reeds ervaring als slager of ben je een schoolverlater met relevant diploma
- Indien je kan terugblikken op ervaring in de horeca is dit zeker ook interessant
- Motivatie is bij onze klant zeer belangrijk en doorslaggevend
- Je bent Nederlands en/of Franstalig
- Onze klant biedt een mooie verloning
- Interne opleidingen
- Je start op rond 5u of 6u 's morgens en werkt van maandag tot vrijdag (dus geen weekendwerk!)
- Hou er rekening mee dat je in een gekoelde omgeving zal werken
- Vast contract na geslaagde interimperiode