Keukenmedewerker

Korian

  • Stekene, Flandre-Orientale
  • CDI
  • Temps-partiel
  • Il y a 1 jour
KeukenmedewerkerWerken bij Korian, dat doe je met een groot hart!We moedigen alle mensen aan om hun kandidatuur in te dienen ongeacht hun afkomst, huidskleur, geslacht, leeftijd, seksuele geaardheid, filosofische overtuiging, handicap, ...Indien u aangepaste accommodatie nodig heeft, wat uw handicap ook is, voor de selectiefase voor deze functie of daarna, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.Jouw nieuwe takenWe zijn op zoek naar een collega met het hart op de juiste plaats en een passie voor ouderenzorg. Iemand die houdt van werken met ouderen in een dynamische omgeving. Ben jij positief ingesteld en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging. Dan ben jij namelijk de persoon die we zoeken!In de residentie sta je in voor het opdienen en afruimen van de maaltijden, het onderhouden en reinigen van de gebruikte materialen en lokalen. Op deze manier wordt er bijgedragen aan kwaliteitsvolle maaltijden voor de bewoners. Hierbij moet voldaan worden aan de hygiënische, nutritionele en HACCP normen.Daarnaast zal je ook tewerk gesteld worden in onze brasserie. Deze is dagelijks geopend van 12u00 tot 17u30. Tot 13u30 worden er tevens versbereide maaltijden geserveerd.
  • Opdienen en afruimen van de maaltijden
  • Proportioneren van de maaltijden
  • Klaarzetten en opdekken van de tafels voor de maaltijden
  • Maaltijden helpen voorbereiden onder leiding van de kok.
  • Opdienen van de maaltijden
  • Afruimen en materiaal terug naar de keuken brengen
  • Onderhouden en schoonmaken van het materiaal en lokalen
  • In- en uitladen van de vaatwasser
  • Schoonmaken van de tafels, distributiewagens, …
Een hart en ziel voor de job heb je al? Wat heb jij nog nodig?
  • Vereiste studies:
  • Minimaal middelbaar diploma
  • Ervaring in een grootkeuken is een meerwaarde
  • Werkervaring: beperkte ervaring (< 2 jaar)
  • Goede kennis van de Nederlandse taal
  • Je werkt minimaal 1 weekend op 2
  • Kunnen werken met keukentoestellen
  • Goede kennis van culinaire organisatie
  • Regels en afspraken nakomen (o.a. betreffende voedselhygiëne / HACPP-normen)
  • Klantgerichtheid
  • Zin voor nauwkeurigheid hebben
  • Zelfstandig werken
  • Flexibiliteit – Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden
  • Plannen en ordenen
  • Samenwerken als een hecht team
  • Omgaan met stress
  • Zin voor orde en netheid
  • Voortdurend oog hebben voor de klanttevredenheid en werken met de focus op de resident en/of familie
Draag zorg en wij dragen zorg voor jou!Het is ons engagement om het beste in onze mensen naar boven te brengen.
  • We zorgen voor een goede onboarding en begeleiding doorheen je carrière
  • Je komt terecht in een grote ondersteunende community
  • We creëren ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling met doorgroeimogelijkheden via onze Korian Academy
  • Je belandt in een veilige werkomgeving, gefocust op jouw welzijn, gezondheid en veiligheid
  • We garanderen een gezond evenwicht tussen je werk en privéleven
  • Ons gedreven team staat steeds voor je klaar
Wat bieden we nog?
  • Een deeltijds contract van onbepaalde duur
  • Een marktconforme verloning volgens IFIC barema’s, met (gedeeltelijke) overname van anciënniteit
  • Inspraak in de opmaak van je uurrooster
  • Extralegale voordelen: maaltijdcheques, woon-werkvergoeding, anciënniteitsverlof en/of fideliteitsverlof, compensatiedagen, personeelskortingen via Benefits@Work, hospitalisatieverzekering met zeer lage tussenkomst en voor alle inwonende gezinsleden, ...
  • Premie bij het aanbrengen van een nieuwe medewerker (1.500€ voor verpleegkundigen en 1.000€ voor andere zorgprofielen)
Studeer je net af? (voorwaarde bij vaste indienstname)
  • Startpremie van 500€ na 6 maanden in dienst, en 500€ extra na 12 maanden
  • Starten met minimum 1 jaar anciënniteit
  • Meteen recht op volwaardige vakantie bij aanvang van het contract
  • Mogelijkheid tot contract tijdens studie mits opschortende voorwaarde rond het behalen van het diploma

Korian