
Restaurant Manager
- Bruges, Flandre-Occidentale Gand, Flandre-Orientale
- CDI
- Temps-partiel
- Aansturen, coachen en motiveren van een divers team
- Opstellen van personeelsroosters en opvolgen van verlofplanning
- Selectie en onboarding van nieuwe medewerkers
- Waken over netheid, servicekwaliteit en klantentevredenheid
- Analyseren van omzet, foodcost, loonkost en rendement
- Dagelijkse operationele opvolging op de vloer
- Administratieve taken via interne digitale platformen
In september wordt een vernieuwd restaurantconcept gelanceerd met o.a.:
- Moderne inrichting en nieuwe flow
- Digitale vernieuwingen (kassa, tijdsregistratie)
- Vernieuwd menu met hedendaagse toets
- Testlocaties in commerciële centra
- Klantgerichtheid en teamspirit staan centraal
- Goede digitale vaardigheden (planning, HR-tools, kassa)
- Flexibiliteit en bereidheid tot weekendwerk zijn noodzakelijk
- HACCP-kennis en operationele drive zijn essentieel
- Marktconform loon volgens paritair comité 302, categorie 9
- Bedrijfswagen met tankkaart
- Maandelijkse bonussen op basis van resultaten, acties en audits
- Gratis maaltijd per gewerkte dag
- Groeps- en hospitalisatieverzekering
- Ecocheques
- 20 verlofdagen + 6 ADV-dagen
- Persoonlijk opleidingstraject en de mogelijkheid om mee te lopen in verschillende vestigingen