Kok met doorgroeimogelijkheden
ZNA
- Merksem, Anvers
- CDI
- Temps-plein
- Je rapporteert aan de chef kok van de site.
- Je voert zelfstandig de keukenactiviteiten uit en stuurt hierbij de polyvalente medewerkers aan.
- Je organiseert de keuken en de personeelsrefter volgens de procedures van de instelling.
- Je waakt over de naleving van de hygiëne (HACCP) en nutritionele normen.
- Je koopt dringende voorraadproducten aan wanneer hiërarchisch verantwoordelijke afwezig is.
- Bij afwezigheid van de chef kok kan je de keukenactiviteiten aansturen.
- Je neemt deel aan en adviseert het multidisciplinair team bij de bepaling van de menu's voor de komende maand.
- Je werkt samen en wisselt informatie uit betreffende de dienstverlening met betrekking tot de keuken en de personeelsrefter met externe leveranciers, collega's van andere diensten (vb. Technische Dienst) en patiënten.
- Je lost de diverse problemen van de dienst op (vb. conflicten, personeelsbezetting) in samenwerking met de hiërarchisch verantwoordelijke en de personeelsdienst.
- Je stuurt niet conforme of verkeerde leveringen terug naar de leverancier.
- Je zoekt mogelijkheden om de werking van de keuken en de personeelsrefter te verbeteren.
- Je werkt in een variabel uurrooster van maandag tot en met zondag, inclusief feestdagen.
- Je beschikt over een diploma van kok, afgeleverd door een erkende hotelschool.
- Je bent bereid om circa 1 weekend per maand te werken.
- Je beschikt over een goede kennis van culinaire technieken.
- Je kent de courante recepten.
- Je kent de reglementering inzake hygiëne en veiligheid (HACCP-normen).
- Enkele jaren ervaring met diverse onderdelen van een grootkeuken is een troef.
- Je kan werken met de nodige keukentoestellen.
- Je kan zelfstandig werken.
- Je bent vaardig in plannen en organiseren.
- Je beschikt over de nodige sociale vaardigheden om mensen aan te sturen.
- Wij bieden jou een prettig werkklimaat in een enthousiast team met erkenning en ondersteuning voor jouw ambities, inbreng en creativiteit.
- We zorgen voor een evenwichtig loonpakket met talloze extra's (o.a. maaltijdcheques van 7,5 euro, gratis hospitalisatieverzekering, terugbetaling woon-werkverkeer, gratis griepvaccin, …).
- Werk je op zondag? Dan krijg je een toeslag van 100% bovenop je loon.
- Als ZNA medewerker ben je gratis aangesloten bij de ZNA Club (Benefits @ work) met tal van acties, evenementen en nog een uitgebreid gamma aan kortingen en voordelen.
- Je hebt binnen ZNA een ruim aanbod aan opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden gericht op persoonlijke groei en om je vakkennis bij te spijkeren.
- Maar dat is lang niet alles! Ontdek alle voordelen van een job bij ZNA op onze ZNA website.
- ZNA en GZA ziekenhuizen vormen samen het netwerk Ziekenhuis aan de Stroom (ZAS). Meer info op
- Doorgroeimogelijkheid tot chef-kok
- Contract: onbepaalde duur
- Locatie:
- Uurrooster: Je werkt in een variabel uurrooster van maandag tot en met zondag, inclusief feestdagen. Mogelijke shiften zijn 6u-14 & 9u-17u, circa 1 weekend per maand werken.