Marktconform salarispakket + extralegale voordelen: hospitalisatieverzekering (na 1 jaar dienst )
Een organisatie met ruimte voor initiatief en creativiteit
Toegang tot het personeels voordelenplatform Benefits@Work
Kilometer- en/of fietsvergoeding
Interne opleidingsmogelijkheden
Ecocheques
Eindejaarspremie
FunctieomschrijvingVoor de vacature als Sous-chef in Nieuwpoort heb je volgende taken:
De (mede)verantwoordelijkheid dragen over de organisatie van de keuken.
Het team mee begeleiden en bijstaan
Bereiden en dresseren van gerechten
Zorgen voor een goed verloop van de service
Samenstellen van het menu- en de suggestiekaart en brengt creativiteit in de uitwerking van menu's / buffetten.
Mede calculeren, opmaken, doorgeven en controleren van het voorraadbeheer
Je bewaakt de netheid en orde in de keuken volgens de HACCP richtlijnen
Mede opleiden en begeleiden van de keukenmedewerkers
(mede) instaan voor de keukenplanning, verlofschema opstellen, mede opmaken van personeelsplanning, etc.
Jouw profielVoor de vacature als sous-chef in Nieuwpoort herken je zichzelf in het volgende profiel:
Je hebt een uitstekende technische en productkennis
Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands
Hotelschool opleiding of koksdiploma/of gelijkwaardig door relevante ervaring
Je hebt kennis van de HACCP richtlijnen
Je hebt oog voor verfijning & hygiëne
Je bent gemotiveerd en ondernemend
Je bent creatief en komt met nieuwe ideeën
Je bent communicatief en hebt een positieve uitstraling
Je werkt zelfstandig maar ook in team
Je geeft leiding aan je team
Je bent betrouwbaar, stipt en stressbestendig
Flexibel, enthousiast en bereid tot avond- en weekendwerk
BedrijfsinformatieOnze klant is een vakantiecentrum in de ruime regio van Nieuwpoort.Erkenningsnummer: W.INT.040 - W.INT.10 - VG13/BUO - VG1312/BC - 00137-406-20121024 - 00305-406-20121204Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.14.88 - 17.00 / uur25/6/2025,West-VlaanderenHoreca & toerismeKeukenmedewerkerArbeiderArbeiderZaterdag,Zondag-Voltijds500852