
Head Chef
- Bruxelles
- CDI
- Temps-plein
- ontwikkelen en uitwerken van seizoensgebonden menu's en cateringformules
- calculeren, opmaken, doorgeven en controleren van bestellingen en leveringen
- actief operationeel meewerken in de productiekeuken en af en toe op de events
- aansturen en opleiden van het keukenteam: 6 vaste medewerkers en een poule van extra's
- overzien van de keukenadministratie: oa planningen opstellen, foodcost berekeningen
- controle en waarborgen van de voedselveiligheid en HACCP normen
- je hebt een gedegen ervaring als keukenchef op gastronomisch niveau
- je hebt ervaring in een setting waar op hoogvolume gekookt werd
- je bent creatief en streeft naar een hoog culinair niveau in de keuken
- je bent een echte peoplemanger, maar werkt ook graag operationeel mee
- je bent stressbestendig, sociaal in de omgang en flexibel
- je bent georganiseerd en communicatief vaardig
- je bent Nederlandstalig, een woordje Frans is een plus