
Chef de Partie
- Hal, Brabant Flamand
- CDI
- Temps-plein
- Job optie vast
- Een opleiding en kans tot doorgroeien
- Loon volgens ervaring, scholing
- Een warme maaltijd bij de dagshift
- Uitvoeren van voorbereidende werkzaamheden zoals het wassen, snijden en portioneren van ingrediënten.
- Bereiden van gerechten volgens de recepturen en specificaties van het restaurant.
- Meehelpen bij de creatie en uitvoering van seizoensgebonden menu's en suggesties.
- Waarborgen van een schone en georganiseerde werkplek.
- Toezien op en naleven van de hygiëne- en veiligheidsnormen in de keuken.
- Samenwerken met het keukenteam en ondersteunen waar nodig.
- Assisteren bij de voorraadbeheer en inkopen van ingrediënten.
- Ervaring als keukenmedewerker of in een vergelijkbare functie is een pluspunt.
- Passie voor koken en oog voor detail.
- Teamplayer met goede communicatievaardigheden.
- Flexibele werkhouding en bereidheid om in de avonden en weekenden te werken.
- Kennis van voedselveiligheid en hygiëneregels.
Naast de gewone kaart en onze wisselende suggesties, werken zij ook sterk seizoensgebonden. Zij serveren u op elk moment van het jaar het beste op de markt: mosselen tijdens de zomer, wild in de herfst, asperges in het voorjaar, ...Erkenningsnummer: W.INT.040 - W.INT.10 - VG13/BUO - VG1312/BC - 00137-406-20121024 - 00305-406-20121204Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.15.00 - 19.00 / uur25/7/2025,Vlaams BrabantHoreca & toerismeKeukenmedewerkerArbeiderArbeiderZaterdag,Zondag,Weekend-Voltijds504733