
Kok traiteurzaak
- Gand, Flandre-Orientale
- CDD
- Temps-plein
- Je hebt ervaring als kok bij voorkeur in een brasserie
- Gemakkelijk tot in Gent centrum kunnen geraken
- Stressbestendig zijn
- Zin voor initiatief en verantwoordelijkheid De voedingsmiddelen controleren op versheid en bereiding Stalen nemen voor de hygiënische dienst. Gerechten bereiden: Andere wereldspecialiteiten. Gerechten bereiden: Chinees. Gerechten bereiden: Grootkeukenbereidingen. Gerechten bereiden: Indisch. Gerechten bereiden: Oosters. Gerechten uitdenken op basis van seizoensgebonden ingrediënten, beschikbaar budget, .... Het naleven van de werkprocedures en de regels voor hygiëne en voedselveiligheid controleren. Keukenbereidingen maken: Grootkeukenbereidingen. Onderhoud van de installaties in de keuken voorzien. Recepten opstellen voor de gerechten (ingrediënten, hoeveelheid, prijs, ...)- Weekdagen +- 7 - 15H, zaterdag 7-12h
- Voltijdse functie
- Optie vast.
- Je komt terecht in een leuk, jong en dynamisch team met een passie voor fijnkost.
- Correct loon volgens ervaring en competenties