
Verantwoordelijke Bakkerij
- Ypres, Flandre-Occidentale
- CDI
- Temps-plein
- · Ingrediënten selecteren en deeg bereiden
- · Deeg in de machines/ovens brengen
- · Instellen en monitoren van de oven(s) & de permanente monitoring van de kwaliteit van de wafels
- · Toezicht houden op het functioneren van de oven(s)/machines en indien nodig eenvoudige interventies uitvoeren
- · De staat en de netheid van de machines (weegschaal, menger, doseerapparaat …), ovens en de productieruimte zelf controleren en onderhouden.
- · Algemene reiniging van de productieruimte(n) en oven(s)
- · Een teamplayer zijn, goed kunnen samenwerken en overleggen met collega’s
- · Leergierig zijn
- · Resultaatgericht en zelfstandig werken
- · Zin voor nauwkeurigheid, orde en netheid. Er worden hoge eisen gesteld aan de kwaliteit van de producten.
- · Flexibel zijn in functie van planning, volume & deadline bestellingen, …
- · Stressbestendig zijn
- · Creatief denken: inventiviteit is nodig bij de ontwikkeling van nieuwe wafels, de permanente verbetering van bestaande recepturen
- · Handig zijn
- · Technische kennis/ervaring is een pluspunt
- · Loon volgens barema + maaltijdcheques
- · Werken in dagploeg met mogelijkheid tot ploegwerk in de toekomst
- · Werken in 40u-stelsel ---
8930 Menen