
Kok vakantiecentrum zonder service coupé
- Veurne, Flandre-Occidentale Nieuport, Flandre-Occidentale
- CDD
- Temps-plein
- Bereiden en dresseren van gerechten volgens onze kaart en suggesties
- Bestellingen plaatsen en stockbeheer
- Meedenken over nieuwe gerechten en efficiënte werkmethodes
- Aansturen en motiveren van het keukenteamErvaren kok of chef-kok met bewezen ervaring
Teamplayer die leiding kan nemen
Flexibel en stressbestendig
Passie voor kwalitatieve, toegankelijke brasseriekeuken Personeel aanwerven en ze de richtlijnen van de organisatie aanleren. Recepten opstellen voor de gerechten (ingrediënten, hoeveelheid, prijs, ...). Onderhoud van de installaties in de keuken voorzien. Menu’s opstellen De tarieven voor gerechten opstellen. Leveranciers of dienstverleners selecteren Onderhandelen over contractvoorwaarden De geleverde diensten of producten controleren. Het naleven van de werkprocedures en de regels voor hygiëne en voedselveiligheid controleren. Het budget van de keuken opvolgen (omzet, ratio, marge, ...). Gerechten uitdenken op basis van seizoensgebonden ingrediënten, beschikbaar budget, .... De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen Bestellingen plaatsen. De planning van het keukenpersoneel opstellen volgens de verwachte drukte en de voortgang van de voorbereidingen. De bereiding van de gerechten superviseren Het dresseren en de opmaak van borden of schalen uitvoeren of controleren. De voedingsmiddelen controleren op versheid en bereiding Stalen nemen voor de hygiënische dienst. De activiteiten van het personeel controlerenEen voltijdse job in een stabiel bedrijf met familiale sfeer
Mooie werkuren zonder service coupé
Marktconform loon volgens ervaring
Ruimte voor eigen inbreng en creativiteit