
Horeca Keuken
- Dilbeek, Brabant Flamand
- CDI
- Temps-plein
- Aantrekkelijk loonpakket, afgestemd op jouw ervaring.
- Veelzijdige job met verantwoordelijkheid en ruimte voor initiatief.
- Creatieve omgeving waarin je kan meebouwen aan seizoensmenu's.
- Professioneel, stabiel team waar collegialiteit en kwaliteit centraal staan.
- Doorgroeimogelijkheden en kansen tot verdere specialisatie.
Wat houdt jouw rol in?
- Dagelijkse ondersteuning van de Chef in de keukenorganisatie.
- Voorbereiden, bereiden en presenteren van gerechten volgens hoge kwaliteitsnormen.
- Aansturen van het keukenteam tijdens banketten en events.
- Zorgen voor orde, netheid en naleving van de HACCP-voorschriften.
- Mee opvolgen van voorraad en bestellingen.
- Actief meedenken over seizoensmenu's en creatieve suggesties.
- Vlot samenwerken met de zaalverantwoordelijke en het eventteam.
Je profiel:
- Je hebt ervaring als Sous-Chef, Eventchef, Keukenverantwoordelijke of een soortgelijke functie. Gedreven juniors zijn zeker ook welkom.
- Je bent organisatorisch sterk en weet een team aan te sturen.
- Je bent stressbestendig, flexibel en werkt met oog voor detail.
- Je hebt kennis van klassieke en moderne kooktechnieken.
- Je staat open voor avond-, weekend- en feestdagwerk in functie van events.
- Je spreekt Nederlands of Frans, en kan je vlot uitdrukken in de andere taal? Dan is dat een plus!
De keuken vormt het kloppend hart van hun werking, en het team streeft altijd naar culinaire verfijning en topservice.Erkenningsnummer: W.INT.040 - W.INT.10 - VG13/BUO - VG1312/BC - 00137-406-20121024 - 00305-406-20121204Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.18.00 - 23.00 / uur25/7/2025,Vlaams BrabantHoreca & toerismeKeukenmedewerkerArbeiderArbeiderDag,Zaterdag,Zondag,Weekend-Voltijds504737