
Chef kok
- La Panne, Flandre-Occidentale
- CDI
- Temps-plein
- Een inspirerende en dynamische werkomgeving in een uniek restaurantconcept
- Mogelijkheid om creatief bezig te zijn met verse ingrediënten
- Marktconform salaris en flexibele werkuren
- Doorgroeimogelijkheden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
- Werken in een warm en enthousiast team
- Samenstellen van een wisselend, seizoensgebonden lunchmenu
- Zorgen voor een optimale kwaliteit en presentatie van de gerechten
- Aansturen en motiveren van het keukenteam
- Inkopen en beheren van (biologische) verse producten
- Zorgen voor naleving van hygiëne- en veiligheidsnormen
- Inspireren van het team en ontwikkeling van nieuwe smaakcombinaties
- Een gepassioneerde chef met ervaring in de professionele keuken
- Kennis van en liefde voor seizoensgebonden en gezonde producten
- Creatief, flexibel en innovatief
- Teamplayer en aanjager van een positieve werksfeer
- Stressbestendig en georganiseerd