Souschef

Ziekenhuis Oost-Limburg

  • Genk, Limbourg
  • CDI
  • Temps-plein
  • Il y a 3 jours
Onze patiënten en ons personeel van gezonde, voedzame en lekkere maaltijden voorzien is de missie van de dienst food services! Onze focus ligt hierbij op het creëren van een maximale positieve beleving voor onze patiënten en ons personeel.Is deze missie jou op het lijf geschreven? Ben jij de ervaren culinaire professional met een passie voor koken die we zoeken? Wil jij werken in een uitdagende omgeving waarin je niet langer elke avond, elk weekend en elke feestdag hoeft te werken? Lees dan zeker verder want wij zijn op zoek naar een getalenteerde souschef voor onze site in Genk!Situering van de functieAls souschef heb je een essentiële rol in het ondersteunen van de gezondheid en het welzijn van de patiënten en medewerkers. Je bent de rechterhand van de chef-kok waarbij je in afstemming met de chef-kok verantwoordelijk bent voor het leiden en organiseren van de dienst. Je werkt mee aan het optimaliseren van de beleving voor onze gebruikers en waarborgt de kwaliteit van de maaltijden die aangeboden worden.Jij als souschef in de zorg
  • Je hebt een passie voor koken en bent bekend met verschillende dieetvereisten en voedingsbehoeften.
  • Je bent stressbestendig en in staat om efficiënt te werken in een dynamische omgeving.
  • Voedselveiligheid en hygiëne staan bij jou hoog in het vaandel waarbij je de HACCP-normen steeds in het achterhoofd houdt.
  • Je beschikt over leidinggevende capaciteiten en bent in staat om een team te motiveren, ondersteunen en begeleiden.
  • Je onderhoudt goede contacten met de interne en externe klanten en voorziet hen van een optimale dienstverlening.
  • Je bent geïnteresseerd in de nieuwste ontwikkelingen en technologieën.
  • Je houdt ervan om de werkzaamheden optimaal te organiseren.
Wat zijn jouw troeven
  • Je hebt bij voorkeur een diploma hoger secundair onderwijs in één van volgende richtingen: hotel, restaurant en keuken, grootkeukens, hospitality of gelijkwaardig.
  • Je hebt bijkomend twee jaar relevante ervaring en bij voorkeur ook ervaring in een leidinggevende rol.
  • Je hebt een drive om je talenten en passie voor de culinaire wereld verder te ontplooien binnen een ziekenhuisomgeving.
  • Je bent een teamspeler die de grenzen van smaak en creativiteit durft te verleggen.
  • Je hebt goede organisatorische en communicatieve vaardigheden waardoor de samenwerking met je collega’s soepel verloopt.
Dit kan je verwachten
  • Een uitdagende functie met de mogelijkheid om mee te werken aan een vernieuwende visie, wie weet kan jij ons verrassen met verfrissende ideeën.
  • Bij ons krijg je de ruimte om je culinaire vaardigheden verder te ontwikkelen.
  • Werken met vernieuwde apparatuur, waaronder de nieuwste modellen Rational combi-steamers en VarioCooking centers.
  • Een goede work-life balance.
  • Marktconforme verloning volgens IFIC barema 13 in functie van relevante werkervaring. Dit wordt aangevuld met vakantiegeld, een eindejaarspremie, maaltijdcheques (€4) en een groepsverzekering (3% van het totale brutoloon) met bijdrage werknemer en werkgever.
  • Een voltijds bediendecontract van onbepaalde duur waarbij je omwille van de 40 uren week geniet van een extra dag verlof per maand.
  • Je werkt op onze site in Genk.
Bijkomende informatieInhoudelijk over de functie:
  • Walter Theybers, dienstverantwoordelijke food en beverage (tel. 089/80 25 30 - mail:
) * Bout Vanduffel, verantwoordelijke food services (tel. 089/80 25 21 - mail:
)Informatie over de selectieprocedure:
  • Kristof Van den Bergh, talent recruiter (tel. 089/80 36 50 – mail:
)De procedure omvat een selectiegesprek.Interesse? 't ZOL wel zijn!Solliciteren kan via de knop 'solliciteer nu'.Deadline kandidaatstelling: Tot de vacature is ingevuld.Enkel kandidaten met een toegevoegd CV en diploma zijn toegelaten in de procedure.Uitsluitend online sollicitaties worden in behandeling genomen.

Ziekenhuis Oost-Limburg