
Patissier
- Herentals, Anvers
- CDI
- Temps-plein
- Je bereidt, rolt en vormt degen
- Je maakt patisserie crèmevullingen
- Je bakt broodjes, koekjes, gebakjes en taarten
- Je zorgt voor fruit of chocolade-afwerkingen
- Je garneert en decoreert
- Je spreekt goed Nederlands
- Je hebt een opleiding genoten als bakker/patissier of gelijkgesteld door ervaring
- Je hebt reeds een eerste werkervaring als patissier
- Je kan zelfstandig werken
- Je werkt goed in teamverband
- Vroeg starten is voor jou geen probleem
- Het betreft een vaste tewerkstelling
- Dinsdag: 06u00 - 14u00
- Woensdag: 06u00 - 14u00
- Donderdag: 06u00 - 14u00
- Vrijdag: 06u00 - 14u00
- Zondag 03u00 - 11u00
- Vrije dag op maandag en zaterdag
- Optie vast na een geslaagde interimperiode
- Sluitingsdag is maandag, vrije dagen te bespreken
- Loon bespreekbaar naar gelang de ervaring