
Executive chef bedrijfsrestaurant (opstart)
- Alost, Flandre-Orientale
- CDI
- Temps-plein
Sinds enkele jaren is het bedrijf ook actief in België en volop aan het groeien. Tegen het einde van dit jaar zal een nieuwe opening gerealiseerd worden in de regio van Aalst. Hiervoor gaan we op zoek naar een sterke executive chef die alles aangaande de keuken kan coördineren.TakenIn deze functie realiseer je in eerste plaats de opstart van alle keukenactiviteiten in het bedrijf. Je maakt menu's en recepten op volgens het concept, schrijft technische fiches uit en legt contact met de leveranciers. Je ondersteunt aanwerving en training van het keukenteam en overziet alle voorbereidingen voorafgaand aan de opstart.
Eens de locatie open is sta je in voor:
- de coördinatie van de keukenwerkzaamheden voor het bedrijfsrestaurant (450 cvts. per dag)
- verzorgen van lunches voor directie en interne events
- coördinatie en aansturing van het keukenteam (6 personen), planning en personeelsbeheer
- aankoop, bestellingen en stockbeheer
- contact met leveranciers en controle van leveringen
- menu-engineering met oog voor duurzaamheid, kwaliteit en volume
- controle van HACCP
- cost control van staff- en food cost
- rapportage aan het hogere management
- Je kunt zelfstandig werken en hebt ervaring in het aansturen van een keukenteam
- Je draagt zorg voor kwaliteit en service
- Je bent organisatorisch zeer sterk en weet de keuken te structureren
- Je bent creatief, maar kunt ook goed om met richtlijnen en concepten
- Je bent positief, energiek en flexibel qua denken
- Je bent Nederlandstalig en communicatief sterk
- Je woont in de nabije omgeving van Aalst
Prima salaris, aangevuld met extralegale voordelen.LocatieRegio AalstContactpersoonClaudia Koch - Quality Seekers