Commis keuken

Konvert

  • Flandre-Occidentale
  • CDI
  • Temps-plein
  • Il y a 2 jours
Als commis keuken werk je onder de leiding van de chef de partie, hetzij aan de warme of koude kant.Je staat in voor de mise-en-place, bereiden, schikken en garneren van gerechten.Jouw taken:Je staat in voor de MEP, het bereiden, schikken en garneren van gerechten.Je helpt de afdelingsverantwoordelijke bij de bereidingen.Opvolgen van de instructies van jouw chef.Zorgdragen voor de strikte naleving van voedingsvoorschriften, voedselbalans en hygiëne, met inachtneming van HACCP-standaarden.Een sterk en erkend culinair talent met een passie voor gastronomische creaties.Georganiseerd en gestructureerd, met een focus op kostenbewustheid en efficiëntie.Afgestudeerd aan een hotelschool of vergelijkbare culinaire opleiding, of relevante werkervaring in een vergelijkbare functie.Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata) Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, .... De bereiding en de productie van gerechten superviseren Controleren of de regels voor voedselveiligheid worden toegepast. De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samenstelling, afwerking, ...). De goederen ontvangen en controleren De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer. De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken. De ingrediënten doseren en mengen. De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen Bestellingen plaatsen. Het werkblad en het keukengerei klaarmaken Toestellen aanzetten (ovens, kookplaten, ...). Koken voor een doelgroep: Bejaarden. Koken voor een doelgroep: Kinderen. Groenten en fruit wassen en schoonmaken. Koken voor een doelgroep: Gehospitaliseerde personen. Menu’s uitwerken Recepten creëren of aanpassen (samenstelling, nieuwe smaken, ...). Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, ...). Vlees, vis, groenten, ... koken of opwarmen
  • Vast contract na positieve interimperiode.
  • De kans om te werken in een dynamisch, gespecialiseerd en toekomstgericht bedrijf waar de mens centraal staat.
  • Een financieel stabiele organisatie gericht op continuïteit en vooruitgang.
  • Een prettige en collegiale werkomgeving.
  • Een open cultuur met korte communicatielijnen.
  • Een omgeving waar persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd.
  • Salaris bepaald op basis van ervaring met tal van mooie voordelen:
Maaltijd per gewerkte dagWoon-werkverkeerEco-chequesEindejaarspremieHospitalisatieverzekeringWerken met flexibele uren waardoor er een mooie balans is in work-life. * Doorgroeimogelijkheden.

Konvert