
Kok | Vervanging | 100%
- Herentals, Anvers
- CDI
- Temps-plein
- Je staat in voor de maaltijd(voor)bereiding en de bandverdeling;
- Je overhandigt de juiste verdeeldocumenten van de maaltijden aan de keukenmedewerkers;
- Je controleert de smaak, schikking en eventueel garnituur van de gerechten;
- Je verzekert het hygiënisch onderhoud van de keuken volgens de geldende HACCP-regels en veiligheidsvoorschriften;
- Je controleert dagelijks de temperaturen van de koelinstallaties, warme en koude maaltijden en houdt toezicht op het onderhoud van keukenapparatuur, machines en koelingen;
- Je ontleedt dieettechnische voorschriften;
- Je neemt deel aan de vergaderingen HACCP en menucommissie en neemt de leiding over de dagelijkse briefing;
- Een correcte en tijdige bevoorrading van het keukenmateriaal behoort tevens tot jouw takenpakket.
- Je beschikt bij voorkeur over werkervaring in een grootkeuken en/of in de voedingssector;
- Kennis van HACCP-regels is vereist;
- Je bent patiëntgericht en probleemoplossend ingesteld;
- Je kan zelfstandig en nauwgezet werken;
- Je bent sterk in communiceren en je kan mee een team aansturen;
- Je bent flexibel en stressbestendig.