Productiemedewerker Warme Keuken
Les notes de mon jardin
- Tubize, Brabant Wallon
- CDI
- Temps-plein
- Onze soeprecepten en bereide groentegerechten bereiden, koken en kruiden volgens onze technische fiches.
- Zorgen voor de naleving van smaken, kwaliteit en voedselveiligheid.
- De kook- en industriële bereidingsapparatuur bedienen en onderhouden.
- Samenwerken met het team om een regelmatige productie van hoge kwaliteit te garanderen.
- Opleiding in de keuken of ervaring in de horeca, gemeenschapskeuken of voedingsindustrie.
- Kennis van de HACCP-regels en goede hygiënepraktijken.
- Organisatorisch vermogen, nauwkeurigheid en een passie voor biologische producten.
- Gemakkelijk kunnen werken in een productieomgeving.
- Een moderne, schone werkomgeving met focus op duurzame ontwikkeling.
- Een salaris volgens PC 118.19, een weekschema.
- Een opleiding in de methoden en apparatuur die specifiek zijn voor onze biologische productie.
- Een vriendelijke teamsfeer met een passie voor authentieke smaken.