
kok voor wzc Sint-Gabriël
- Anvers
- CDI
- Temps-partiel
- Je bereidt zelfstandig de maaltijden en bedient zowel het ontbijt als het middagmaal.
- Je zorgt voor de aangepaste consistenties en afleidingen van de gerechten.
- Je zorgt voor de opvolging van de HACCP procedures.
- Je bestelt voedingswaren via de beschikbare systemen.
- Je controleert de leveringen en de stock.
- Je zorgt mee voor het onderhoud van de keuken en materialen.
- Je stuurt het keukenteam aan.
- Je hebt een diploma van kok of hulpkok.
- Je hebt liefst ervaring in een grootkeuken.
- Je staat altijd klaar voor de bewoners en je collega’s.
- Je bent een teamplayer en denkt in oplossingen.
- Een contract van onbepaalde duur – jobtime: 30u
- Een verloning volgens IFIC met overname van relevante ervaring/anciënniteit.
- Een aangename werkomgeving op een goed bereikbare locatie.
- Een pakket aan extralegale voordelen:
- Zon- en feestdagen toeslag van 70% (in plaats van de wettelijke toeslag van 56%).
- Maaltijdcheques ter waarde van €6 (per 7,6 uur), vanaf 6 maanden in dienst.
- Gratis hospitalisatieverzekering met mogelijkheid om gezinsleden aan te sluiten.
- Km-vergoeding, ook als je met de fiets of te voet komt werken.
- Vakantiedagen: 20 wettelijke + 3 sectorale vakantiedagen + 11 juli.
- Daarbovenop 2 extralegale vakantiedagen (bovenop de 20 wettelijke, als voorafname van de eindeloopbaandagen) + 2 anciënniteitsdagen (vanaf 5 jaar en 10 jaar in dienst).
- Kortingen op reizen, mode, ontspanningsmogelijkheden, media, elektro en op verschillende webshops via