Voor een brasserie in de regio van Izegem zijn we op zoek naar een hulpkok!Je wordt opgeleid door de chef om hem daarna full time te kunnen bijstaan in de keuken.⭐Ervaring in de keuken.⭐Passie voor koken en lekker eten! Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata) Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, .... De bereiding en de productie van gerechten superviseren Controleren of de regels voor voedselveiligheid worden toegepast. De ingrediënten doseren en mengen. De goederen ontvangen en controleren De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer. De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen Bestellingen plaatsen. De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken. De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samenstelling, afwerking, ...). Groenten en fruit wassen en schoonmaken. Het werkblad en het keukengerei klaarmaken Toestellen aanzetten (ovens, kookplaten, ...). Menu’s uitwerken Recepten creëren of aanpassen (samenstelling, nieuwe smaken, ...). Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, ...). Vlees, vis, groenten, ... koken of opwarmenJe komt terecht in een gekende brasserie met een tof team!⏲️Uren te bespreken, 2 vaste vrije dagen in de week.